Computer onderhoud Excel applicaties
Toe aan een jaarlijkse Computer-APK waarbij we uw PC en geïnstalleerde software weer up-to-date brengen? Of heeft u andere hard- en software problemen? Met meer dan 25 jaar computer-ervaring helpen wij u graag en snel en lossen uw problemen graag op. Besef dat de aanschaf van nieuwe apparatuur voor de meeste gebruikers (Internet, E-mail, Office) vaak niet noodzakelijk is. Het onderhouden en misschien een kleine upgrade zijn vaak voldoende om nog lang plezier te hebben van uw computer. Wij zijn in de regio Raamsdonksveer voor u beschikbaar. Lees verder om te zien wat we voor u kunnen betekenen.
Lees verder voor meer informatie.
Excel is het meest gebruikte rekenblad (spreadsheet) programma en onderdeel van Microsoft Office. Maar samen met de ingebouwde programmeertaal VBA (Visual Basic for Applications) erg geschikt om op een snelle en betrouwbare wijze een specifieke (zakelijke) toepassing te maken.
ICT gadgets
Lees verder voor meer informatie.
Vanaf 2018 gaan we starten met de verkoop van een beperkt aantal nuttige gadgets. Verkoop van deze gadgets uitsluitend via de webwinkel.
Startpagina
Triple C - Simon Vestdijkstraat 25 - 4942 DM Raamsdonksveer - Telefoon 06 55 360400
Triple C Computeronderhoud, Excel applicaties