Triple C
Computeronderhoud, Inkoop & Logistiek, Excel applicaties
Startpagina
Startpagina Computer onderhoud Inkoop & Logistiek Excel applicaties Contactgegevens Terug naar boven Triple C - Simon Vestdijkstraat 25 - 4942 DM Raamsdonksveer - Telefoon 06 55 360400 Terug naar boven Terug naar boven
Inkoop & Logistiek startpagina
Terug naar boven
Inkoop & Logistiek startpagina
Terug naar boven
Computer onderhoud
Inkoop & Logistiek
Excel applicaties
Site map
Meer dan 25 jaar ervaring op de gebieden inkoop & logistiek in diverse functies in een diversiteit van bedrijfstakken en groottes. Beschikbaar voor diverse medior of senior inkoop & logistieke functies op basis van project of periode. Flexibele inzetbaarheid. Voor serieuze inleners is een volledige CV op aanvraag beschikbaar. Lees verder voor meer informatie.
Toe aan een jaarlijkse Computer-APK waarbij we uw PC en geïnstalleerde software weer up-to-date brengen? Of heeft u andere hard- en software problemen? Met meer dan 25 jaar computer-ervaring helpen wij u graag en snel en lossen uw problemen graag op. Besef dat de aanschaf van nieuwe apparatuur voor de meeste gebruikers (Internet, E-mail, Office) vaak niet noodzakelijk is. Het onderhouden en misschien een kleine upgrade zijn vaak voldoende om nog lang plezier te hebben van uw computer. Wij zijn in de regio Geertruidenberg voor u beschikbaar. Lees verder om te zien wat we voor u kunnen betekenen.
Lees verder voor meer informatie.
Excel is het meest gebruikte rekenblad (spreadsheet) programma en onderdeel van Microsoft Office. Maar samen met de ingebouwde programmeertaal VBA (Visual Basic for Applications) erg geschikt om op een snelle en betrouwbare wijze een specifieke toepassing te maken.
Startpagina